Bougnon - kozi "camembert"
30,00 zł
/ szt.
28,57 zł (netto)

Cechy szczególne | |
---|---|
Waga netto | 0,18 kg |
Opis
Odkryj typowy i kremowy ser wyprodukowany w Dangé Saint Romain, w Poitou-Charentes, ze 100% francuskiego mleka zebranego od hodowców należących dospółdzielni. Jego skórka jest biała; jego smak - słodki za młodu, potwierdza się w miarę dojrzewania, a konsystencja staje się bardziej rzadka.
Skład: pasteryzowane mleko kozie, sól, fermenty (w tym mleko), koagulant
Specyfikacja
Sery | |
---|---|
Waga netto | 0,18 kg |
Czas dostawy | od 3 do 7 dni, zamówienie do wtorku, dostawa w piatki + kurier |
Cena za kg | 166,67 zł |
Warunki przechowywania | od 4 do 8 C |
Alergeny | Mleko i produkty pochodne |